Onze Academies voor het Leven en de Pro-Life Bars beogen een en hetzelfde doel, namelijk de mensen vormen om beter het leven te verdedigen. beiden worden jullie voorgesteld door het bestuur van de Mars voor het Leven. Dit in een ontspannen en gezellige omgeving.

 

Akademie voor het Leven

De Akademie voor het Leven is een intense dagbeleving voor het leven. Ons programma behelst een filosofische wetenschapelijke vorming alsook hoe op het terrein te werken (sociale netwerken,media, enz…) zodat het menselijke leven beter b scherme wordt in het alledaagse leven.Dank zij het succes van de vorige jaren kunnen we u verder ontmoetingen voor dit jaar aanbieden.

Pro-Life Bars

Iedere maand organiseren we een gezellig samenzijn van jongeren in een leuke kroeg. Dit gebeurt rond een thema dat verband houdt met de promotie van het respect voor het leven.We starten met twee of drie vragen, in verband met de actualiteit, en houden ern fiche bij waar de voornaamste feiten en nuttige info staan. Aan de hand daarvan beginnen we een discusdie waar de ene de rol van de verdediging van het leven op zich neemt, terwijl iemand anders de rol op zich neemt om het omgekeerde te willen verdedigen. Om de zoveel to jd (bv. 10 minuten) veranderen we van sprekers, en vinden alle afdwalingen van het vooropgestelde discussiethema geen bezwaar. Weest dar allemaal van harte welkom!

Bar Pro-Vie
Bon allez, on avoue, on était un tout petit peu plus nombreux que d'habitude juste après la Marche.